Hopp til innhold

Produkter og tjenester

Hos NOMAS tilbyr vi et bredt spekter av produkter og tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Vi jobber for å sikre effektive og miljøvennlige løsninger som oppfyller kravene til både små og store prosjekter. Utforsk våre hovedtjenester nedenfor.

Gjenvinning av gravemasser

NOMAS tar imot og gjenvinner rene og forurensede gravemasser (T1-T5) på vårt anlegg i Drammen, noe som bidrar til effektiv gjenbruk og optimal utnyttelse av masser i anleggsprosjekter.

Massemottak

NOMAS tilbyr trygge og effektive løsninger for mottak av både sprengstein, rene og forurensede gravemasser. Gjennom vår prosess sikrer vi at massene blir bearbeidet (vasket, knust, sortert) og tilpasset videre bruk i ulike prosjekter.

Pukk og grus

NOMAS produserer og selger ulike typer sand-, pukk- og grusprodukter, med spesialisering på leveranser til både betong- og samferdselsindustrien. Vi har et bredt spekter av produkter tilgjengelig til enhver tid, og kan levere til de fleste ønsker og behov.

Massetransport

Vi utfører massetransport for aktører på Østlandet. Med en betydelig transportflåte håndterer vi alle typer transportoppdrag, som innebærer levering og henting av masser. I tillegg har vi kompetanse og kapasitet til å håndtere all massetransport i større anleggsprosjekter.

Betongtilslag

Kvalitetskontrollerte tilslagsmaterialer er avgjørende for å produsere sterk og holdbar betong. Vi tilbyr både vasket og uvasket betongtilslag av høy kvalitet. Vårt betongtilslag leveres med ytelseserklæring og EPD.

Mobil sortering

Med våre mobile sikteverk kan vi utføre sortering av stein direkte på anleggsplassen, noe som gir fleksibilitet og redusert transportbehov. Våre sikteverk tilpasser seg prosjektets spesifikasjoner, og leverer materialer av høy kvalitet som oppfyller kravene til både størrelse og renhet.

Støvdemping med Dustex

Ved å bruke Dustex kan vi sikre at støvnivåene holdes under kontroll, noe som forbedrer luftkvaliteten og bidrar til et tryggere og mer behagelig arbeidsmiljø.

Feiebil

NOMAS tilbyr feiebiltjenester som hjelper deg å holde veier og områder rene og ryddige. Våre feiebiler fjerner effektivt støv, smuss og avfall, og bidrar til økt sikkerhet og bedre arbeidsforhold.